Покращення: у Шевченківському районі відкриють нову амбулаторію сімейної медицини

Покращення: у Шевченківському районі Львова відкриють нову амбулаторію сімейної медицини. Фото: Львівська міська рада (умовне)

Покращення: у Шевченківському районі Львова відкриють нову амбулаторію сімейної медицини. Фото: Львівська міська рада (умовне)

Події
25 березня 2021 18:02

У Львові облаштують нову амбулаторію сімейної медицини. З'явиться вона на вулиці Івана Мазепи, у приміщенні, що неподалік поліклініки. Про це заявив міський голова Андрій Садовий.  

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«За останні роки ми відкрили багато амбулаторій сімейної медицини, і сьогодні є резерв площ у цій поліклініці, тому взявши зараз в ремонт одне крило, потрібно брати й інше, і це буде вимагати від медиків переселення на інші поверхи, нема на то ради. Маю також для працівників цієї поліклініки дуже добру новину. Ми в процесі домовленості з власником приміщення, яке є поруч, і будемо там облаштовувати амбулаторію сімейної медицини — нову, сучасну, якісну, яка буде мати від 1,5 до 2 тис метрів. Це буде прекрасна амбулаторія, яка надаватиме висококласну допомогу", — розповів  Андрій Садовий.

Нагадаємо, що у поліклініці на вулиці Івана Мазепи, 25 у Львові облаштовують шпиталь для ковідних хворих. Нині тут  тривають ремонтні роботи з облаштування палат. Загалом тут планують облаштувати 150 ліжок.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах