Помер на власному подвір'ї: через вибух гранати біля Львова загинув чоловік

Помер на власному подвір'ї: через вибух гранати біля Львова загинув чоловік. Фото: поліція Львівщини

Помер на власному подвір'ї: через вибух гранати біля Львова загинув чоловік. Фото: поліція Львівщини

Події
01 квiтня 2021 09:38

Біля Львова внаслідок вибуху гранати загинув чоловік. Трагедія сталася у середц, 31 березня. Поліцейські розслідують обставини вибуху. Про це повідомили у поліції Львівщини.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

За попередніми даними правоохоронців, вибухнула ручна граната РГД-5.

Помер на власному подвір'ї: через вибух гранати біля Львова загинув чоловік фото 1Помер на власному подвір'ї: через вибух гранати біля Львова загинув чоловік фото 1

"31 березня о 17.15 у поліцію надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Львівського району стався вибух, внаслідок якого постраждала людина. На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділу поліції №6 Львівського районного управління поліції, а також спеціалісти-вибухотехніки поліції Львівщини", - йдеться у повідомленні.

Як встановили правоохоронці, внаслідок вибуху тілесні ушкодження отримав 47-річний місцевий мешканець, на подвір’ї якого сталась подія. Чоловік від отриманих травм помер на місці події.

Також попередньо встановлено, що вибухнула, ймовірно, ручна граната РГД-5.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва. Пустомитівської окружної  прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст.115 (Умисне вбивство) з приміткою «самогубство» та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєвими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що внаслідок вибуху у місті Стебнику на Львівщині травмувалися двоє неповнолітніх дівчат. Трагедія сталася п'ятничного вечора, 26 березня. Підлітків забрали "швидкі".

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах