Відміняй плани: у Львові можуть ще на тиждень продовжити карантин

У Львові можуть ще на тиждень продовжити карантин. Фото: Роман Балук (умовне)

У Львові можуть ще на тиждень продовжити карантин. Фото: Роман Балук (умовне)

Події
05 квiтня 2021 16:27

Мер Львова Андрій Садовий розповів про можливі подальші рішення щодо локдауну в місті. Наразі кількість інфікованих не дозволяє послаблювати карантинні обмеження, тому мерія щодня моніторить ситуацію. А 6-7 квітня можуть буди прийняті рішення про продовження карантину ще на тиждень.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«В рамках держави Україна розглядаються різні варіанти. Відповідні рішення буде приймати міністерство транспорту спільно з міністерством охорони здоров`я. На сьогодні ми ввели режим спецперевезень для громадського транспорту, працює авіаційне та залізничне сполучення. Щодня ми моніторимо ситуацію», - розповів Андрій Садовий.

За словами міського голови, наразі спостерігається ріст захворюваності. На щастя, він не критично високий. Проте у мерії 6-7 квітня планують вирішити, чи продовжуватимуть карантин ще на тиждень,чи таки підуть на певні послаблення.  

«Ми провели декілька нарад з поліцією, ми рішенням комісії з надзвичайних ситуацій закрили все, що можна закрити – нічні клуби, була проведена розмова з власниками та керівниками, поліція гарантувала, що будуть стояти пости, наряди, що там жодного відвідувача не буде. Якщо є факти, що в тому чи іншому нічному клубі через вихідні була активність – ми будемо мати серйозну розмову з органами правопорядку. Щодо ресторанів – вони працюють лише на виніс. Якщо є факти, що той чи інший ресторан працює і приймає клієнтів всередині – подайте інформацію, ми приймемо відповідні рішення. Але я мушу мати факти», - пояснив мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, через різке збільшення кількості хворих на коронавірус та госпіталізацій інфікованих у Львові, комісія з надзвичайних ситуацій вирішила продовжити посилений карантин до 12 квітня. Крім того, ввели й низку нових обмежень. Міський голова Андрій Садовий прокоментував карантинну ситуацію у Львові. За його словами, статистика невтішна, тож про послаблення карантину у місті  наразі говорити рано.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах