Прикривалась зв'язками: львівську депутатку оштрафували за безквитковий проїзд в тролейбусі

Львівську депутатку оштрафували за безквитковий проїзд в тролейбусі. Фото: Ольга Посипанко/Facebook

Львівську депутатку оштрафували за безквитковий проїзд в тролейбусі. Фото: Ольга Посипанко/Facebook

Події
07 квiтня 2021 12:03

Контролери «Львівелектротрансу» оштрафували за безквитковий проїзд депутатку Львівської міської ради Ольгу Посипанко. Жінка намагалась скористатися зв'язками у міській раді, аби уникнути штрафу. Однак їй таки довелось сплатила 140 гривень за безквитковий проїзд. Про це пише Zaxid.net.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Інцидент стався близько 15:30 у вівторок, 6 квітня. У тролейбусі №29, який курсує від аеропорту до Львівського національного університету, 41-річна депутатка від «Європейської солідарності» їхала без квитка. А коли в тролейбус зайшли контролери, Ольга Посипанко спробувала придбати квиток. Однак контролери зафіксували безквитковий проїзд пасажирки і оштрафували її на 140 гривень.

«Контролери виявили пасажирку, яка намагалася придбати проїзний квиток під час перевірки, пояснюючи це тим, що розмовляла по телефону і не мала змоги придбати квиток раніше. Під час контролю поводила себе дещо зверхньо, посилаючись на різні знайомства з посадовими особами у міській раді. Своє посвідчення [депутата] показувала нечітко, потім по фото встановили, що це дійсно депутат міської ради», – розповів бригадир контролерів відділу контролю «Львівелектротрансу» Андрій Фок.

Контролери виписали Ользі Посипанко 140 гривень штрафу, який вона сплатила відразу ж на місці. Крім того, як видно на фото, депутатка перебувала у тролейбусі з опущеною на підборіддя маскою, що заборонено чинними карантинними обмеженнями.

Львівську депутатку оштрафували за безквитковий проїзд в тролейбусі. Фото: Zaxid.netЛьвівську депутатку оштрафували за безквитковий проїзд в тролейбусі. Фото: Zaxid.net

Сама Ольга Посипанко не заперечила свою спробу безквиткового проїзду у тролейбусі, але відмовилась від будь-яких коментарів.

Як штрафували львівську депутатку за проїзд у тролейбусі «зайцем»: відео контролерів

Довідково: 41-річна Ольга Посипанко уже другу каденцію поспіль є депутаткою Львівської міськради. У 2015-2020 рр. вона входила до фракції «Самопомочі», однак за півроку до виборів разом з іншими чотирма колегами покинула цю фракцію. На місцеві вибори 2020 року вона балотувалася уже в списку «Європейської солідарності» і знову стала депутаткою, входить до складу депутатської комісії фінансів та планування бюджету.

Ольга Посипанко з 2008 року працює на посаді начальника одного відділів департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради. Зараз перебуває у декретній відпустці.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах