Як штрафували львівську депутатку за проїзд у тролейбусі «зайцем»: відео контролерів

Як штрафували львівську депутатку за проїзд у тролейбусі «зайцем». Фото: Ольга Посипанко/Facebook

Як штрафували львівську депутатку за проїзд у тролейбусі «зайцем». Фото: Ольга Посипанко/Facebook

Події
07 квiтня 2021 16:42

У мережі з’явилось відео, як 6 квітня у тролейбусі №29 контролери «Львівелектротрансу» оштрафували за безквитковий проїзд 41-річну депутатку Ольгу Посипанко.  Відповідне відео оприлюднив Zaxid.net.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Судячи з відео, депутатка від «Європейської солідарності» їхала без квитка. А коли в тролейбус зайшли контролери, Ольга Посипанко придбала і закомпостувала квиток у мобільному додатку «Приват 24». Однак контролери таки зафіксували безквитковий проїзд пасажирки і вимагали оплатити штраф.

Між контролерами на Ольгою Посипанко виникла суперечка. Депутатка пояснювала, що не встигла придбати квиток, адже розмовляла по телефону і в її сім’ї похорон. Коли контролери попередили, що зараз викличуть поліцію, Посипанко відповіла «я зараз подзвоню одній людині». 

Крім того, у розмові з контролерами Ольга Посипанко заявила, що має право на безквитковий проїзд, адже вона є депутаткою і передбачає їм зарплати та гроші на електротранспорт - «Ми вам передбачили 70 мільйонів». Врешті решт, пасажирка таки оплатила штраф за безквитковий проїзд у розмірі 140 гривень.

Довідково: 41-річна Ольга Посипанко уже другу каденцію поспіль є депутаткою Львівської міськради. У 2015-2020 рр. вона входила до фракції «Самопомочі», однак за півроку до виборів разом з іншими чотирма колегами покинула цю фракцію. На місцеві вибори 2020 року вона балотувалася уже в списку «Європейської солідарності» і знову стала депутаткою, входить до складу депутатської комісії фінансів та планування бюджету.

Ольга Посипанко з 2008 року працює на посаді начальника одного відділів департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради. Зараз перебуває у декретній відпустці.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах