Збив і втік: патрульні із небайдужими допомогли постраждалому в ДТП собаці

Патрульні із небайдужими допомогли постраждалому в ДТП собаці. Фото поліції

Патрульні із небайдужими допомогли постраждалому в ДТП собаці. Фото поліції

Події
04 травня 2021 11:50

Напередодні, 3 травня, на вулиці Сяйво у Львові водій авто «Mercedes-Benz» збив собаку і поїхав далі, залишивши чотирилапого посеред дороги. На допомогу тварині прийшов небайдужий львів’янин, який викликав на місце поліцію. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Очевидцем ДТП за участі собаки став водій автомобіля «Fiat». Чоловік зупинився аби допомогти травмованій тварині. Натомість собака заскочив під кермо його автомобіля і відмовилася виходити. Тоді добродій і зателефонував до поліції.

«У тварини були травмовані лапи. Собака поводився агресивно і навідріз не хотів покидати авто. Жодні хитрощі не допомагали. Залучившись допомогою командира роти, вони спільними зусиллями, з енної спроби, витягнули травмованого», - йдеться у повідомленні поліції.

Патрульні разом із небайдужими завезли собаку до ЛКП «Лев», де тварині надали медичну допомогу та тимчасовий прихисток. Надалі шукатимуть господарів чотирилапого.

Нагадаємо, патрульні врятували цуценя, якого господар зачинив на балконі свого будинку на вулиці Раковського у Львові. Собака трусився від холоду і жалібно скавулів. Тваринку назвали Айсом, тепер його життю нічого не загрожує.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах