Львівська обладміністрація шукає кадри: які є вакансії та скільки платять

Львівська обладміністрація шукає кадри: які є вакансії та скільки платять. Фото: unsplash.com.

Львівська обладміністрація шукає кадри: які є вакансії та скільки платять. Фото: unsplash.com.

Події
20 травня 2021 14:14

Львівська обласна державна адміністрація шукає працівників. Оголошено конкурс на зайняття трьох вакантних  посад. Зарплата – від 4670 гривень.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Так, Львівська обладміністрація шукає начальника відділу соціальних комунікацій управління інформаційної політики департаменту комунікацій та внутрішньої політики, який би координував створення акаунтів у соціальних мережах і займався розміщенням у них матеріалів. Посадовий оклад – 7050 гривень.

Також департамент комунікацій та внутрішньої політики шукає провідного спеціаліста відділу соціальних комунікацій управління інформаційної політики, який міг би вчасно, оперативно та об'єктивно поширювати інформацію про діяльність облдержадміністрації у соціальних мережах та інших інтернет-ресурсах, збільшуючи аудиторії читачів у соціальних мережах. Зарплата – 5100 гривень.

Окрім того, цей же департамент потребує спеціаліста відділу соціальних комунікацій управління інформаційної політики. За 4670 гривень працівник повинен співпрацювати зі структурними підрозділами центральних органів виконавчої влади, райдержадміністраціями та органами місцевого самоврядування, брати участь у створенні акаунтів для поширення інформації у соціальних мережах, збільшувати аудиторію читачів і виконувати інші доручення керівництва.   

Нагадаємо, кого шукають львівські працедавці і скільки платять.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах