Не лякайся: 2 червня львів'ян просять зберігати спокій

Львів'ян просять зберігати спокій 2 червня. Фото: pexels.com (умовне)

Львів'ян просять зберігати спокій 2 червня. Фото: pexels.com (умовне)

Події
01 червня 2021 16:01

У середу, 2 червня, у Львові лунатимуть сирени. Містян та туристів просять зберігати спокій, адже так у місті Лева перевірятимуть готовність місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення.

Оповіщення — навчальне, тому практичні заходи відпрацьовувати не будуть. Сирени лунатимуть у середу, 2 червня, з 14:50 до 14:55 у Львові.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Це буде навчальне оповіщення міської територіальної громади за сигналами цивільного захисту з увімкненням мобільних та стаціонарних комплексів гучномовного обладнання, електричних сирен та передачі інформації через телебачення та радіомовлення. Практичних заходів відпрацьовувати не будуть», - зазначили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради.

В управлінні додали, що звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім». Почувши його, слід увімкнути гучномовці проводового радіомовлення, налаштувати ефірні радіоприймачі в ФМ-діапазоні («UA:Українське радіо», 103,3 МГц), а телевізійні приймачі переключити на ефірні канали цифрового телебачення («UA:Львів» і «ПершийЗахідний») та прослухати повідомлення департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Нагадаємо, у ніч з 23 на 24 травня мешканці Сихівського району Львова чули сирену. Сигнал тривоги лунав близько п’яти хвилин. Стало відомо, що тоді сталось.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах