Скандал: львівську вчительку звинувачують у побитті першокласників і шахрайстві

У Львові батьки звинувачують вчительку у побитті першокласників і у шахрайстві. Фото: wattpad.com

У Львові батьки звинувачують вчительку у побитті першокласників і у шахрайстві. Фото: wattpad.com

Події
29 травня 2021 15:36

Вчительку початкових класів львівської школи №87 Ірину Федишин звинувачують у шахрайстві та знущанні над першокласниками. Відео, де школяр розповідає про побиття оприлюднила мама першокласника Даниїла Піців. Читайте новини Львова на VG Львів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

За словами Даниїли Піців, мами першокласника Марка, в школі й раніше ходили чутки про те, що вчителька Ірина Федишин «водить дітей за шафу», поки не дізналася про це від свого сина, пише ZAXID.NET.

«У класі стоїть шафа, вона десь на півтора метра відсунута від стіни. Дітям за ту шафу категорично заходити не можна, вчителька там собі облаштувала умивальник, такий куточок. Але як виявилося за ту шафу вона не раз водила мого сина, там вона його била по обличчю. Діти, які сиділи в класі за партами чули, як мій син плакав за тою шафою», – розповіла мама семирічного Марка.

Виявилося, що є кілька мам, які незадоволені вчителькою. Окрім того, що вона погано ставиться до дітей, то ще й займається шахрайством, зазначають батьки.

 «Я була в батьківському комітеті, перед початком школи Ірина Ярославівна на зборах сказала, щоб ми зібрали гроші на кольоровий принтер. Ми зібрали 5500 грн, але, як виявилося, школа видала нашому класу принтер і самим його купувати не треба було. Тому 6 квітня я написала заяву на ім’я директора про махінації з боку вчительки», – сказала мама семирічної школярки Ольга Кірюшкіна.

Після скарг, вчителька отримала догану і пішла на лікарняний. Ірина Федишин перебуває на лікарняному вже два тижні і не відповідає на телефонні дзвінки.

Сма ж вчителька відкидає будь-які звинувачення. У свою чергу, вона написала заяву у поліцію на батьків, які зводять на неї наклеп, і заяву на директора школи.

 «Ця вся історія – брехня. Я бачила, що мама Марка виклала відео в інтернет, вона створює проти мене наклеп. Я не відчуваю жодної вини. Ця дитина, так сказати, трошки хвора, але мама мені такої довідки не надає, що дитина хвора. Я знаю, що хлопчика били вдома, тому він б’є інших дітей. Якщо ви журналіст, то ви побачите по відео, бо там видно, що то є наклеп. Мене просто хочуть вижити з роботи», – сказала Ірина Федишин.

Мами написали колективну заяву у поліцію. Також батьки підуть у ЦНАП, аби там зареєструвати скаргу на Ірину Федишин в міське управління освіти.

Нагадаємо, вчительку географії Соснівського ліцею №2, що на Львівщині, судили за цькування семикласників. Оксана Притула регулярно обзивала школярів та погрожувала фізичною силою.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах