Знову скандальчик: вчительку ліцею на Львівщині судили за цькування учнів

Вчительку географії Соснівського ліцею на Львівщині судили за цькування учнів. Фото: firestock

Вчительку географії Соснівського ліцею на Львівщині судили за цькування учнів. Фото: firestock

Події
18 травня 2021 13:41

Вчительку географії Соснівського ліцею №2, що на Львівщині, судили за цькування семикласників. Оксана Притула регулярно обзивала школярів та погрожувала фізичною силою.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як ідеться в матеріалах справи Сокальського районного суду Львівської області, вчителька географії Соснівського ліцею №2 кричала на учнів 7 класу, матюкалася та погрожувала фізичною силою.

За словами учнів ліцею, вчителька систематично цькувала їх упродовж листопада 2020 року – лютого 2021 року, зокрема обзивала їх, зокрема казала, що «приб`є їх». Запис однієї з таких розмов учні ліцею виклали у Facebook, повідомляє zaxid.net.

14 квітня батьки учнів написали на вчительку заяву в поліцію, звинувативши її у булінгу. У суді Оксана Притула визнала свою вину.

Суддя визнала вчительку винною в булінгу учнів та призначила їй 850 гривень штрафу. До того ж, її зобов’язали сплатити 454 гривень судового збору.

Зазначимо, що це вже не перший інцидент із булінгом у Соснівському ліцеї №2. Директорка розкритикувала гардероб учнів свого навчального закладу. Штани на дівчатах вона порівняла з робочою формою, у якій заробітчани збирають полуницю, а конюхи доглядають за худобою у стайні. Правоохоронці склали протокол про адмінпорушення. 13 травня відбувся суд по справі щодо булінгу учнів директоркою у ліцеї в селі Соснівка на Львівщині.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах