Перебрала: львівські патрульні двічі за день зупинили п'яну 43-річну водійку

Львівські патрульні двічі за день зупинили п'яну 43-річну водійку. Фото поліції

Львівські патрульні двічі за день зупинили п'яну 43-річну водійку. Фото поліції

Події
08 червня 2021 12:21

Львівські патрульні двічі за день зупинили п’яну 43-річну водійку. На жінку склали два протоколи за нетверезе водіння, а також дві постанови за відсутність документів, стоянку на зупинці громадського транспорту й непристебнутий пасок безпеки. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, 6 червня піший екіпаж, який працював на вулиці Городоцькій в районі Приміського вокзалу, помітив на зупинці громадського транспорту біля торгового центру автомобіль ВАЗ 21074.

«За кілька хвилин до автомобіля підійшла жінка, сіла за кермо і розпочала рух. Патрульні встигли зупинити її.  Під час спілкування із водійкою інспектори помітили у неї ознаки алкосп'яніння. Перевірка на пристрої Drager показала результат 2,91 проміле», - йдеться в повідомленні.

Львівські патрульні двічі за день зупинили п'яну 43-річну водійку. Фото поліціїЛьвівські патрульні двічі за день зупинили п'яну 43-річну водійку. Фото поліції

Тоді на 43-річну мешканку міста Новояворівськ склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП, а також винесли об'єднану постанову за відсутність необхідних документів та за стоянку на зупинці громадського транспорту.

Сестра нетверезої водійки запевнила правоохоронців, що тепер вона сяде за кермо. Та вже за деякий час порушницю знову зупинили. Цього разу пристрій Drager показав 2,66 проміле. На неї знову оформили протокол за керування транспортним засобом в нетверезому стані. Окрім того, жінка отримала постанову за непристебнутий пасок безпеки. Цього разу на місце прийшов тверезий водій, який вже сів за кермо.

Львівські патрульні двічі за день зупинили п'яну 43-річну водійку. Фото поліціїЛьвівські патрульні двічі за день зупинили п'яну 43-річну водійку. Фото поліції

Нагадаємо, в Личаківському районі Львова патрульні зупинили мотоцикліста, який їхав без шолому. Як виявилось, керманич не мав посвідчення водія та був нетверезим. Щоби уникнути відповідальності, 37-річний чоловік запропонував поліцейським 6 тисяч гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах