Пів мільйона збитків щомісяця: львівських посадовців затримали на хабарі

У Львові на хабарі затримали посадовців державного підприємства Міноборони України. Фото: Служби безпеки України

У Львові на хабарі затримали посадовців державного підприємства Міноборони України. Фото: Служби безпеки України

Події
15 червня 2021 12:37

У Львові на хабарі затримали посадовців державного підприємства Міністерства оборони України. Збитки оцінили у пів мільйона гривень на місяць. Читайте новини Львова на VG Львів.

Як повідомили у прес-службі Служби безпеки України Львівської області, посадовців затримали 14 червня під час отримання 52 тисяч гривень хабара.

У Львові на хабарі затримали посадовців державного підприємства Міноборони України. Фото: Служби безпеки УкраїниУ Львові на хабарі затримали посадовців державного підприємства Міноборони України. Фото: Служби безпеки України

«Директор підприємства та в.о. головного інженера налагодили схему отримання «відкатів». В обхід встановленої процедури, без погодження регіонального Фонду державного майна України вони здавали в оренду складські приміщення за значно заниженою вартістю. Ціна послуг залежала від масштабності орендованих площ», – повідомили у прес-службі СБУ Львівської області.

На роботі у посадовців виявили чорнові записи, які підтверджують протиправну діяльність.

Слідчі перевіряють причетність інших посадових осіб.

Нагадаємо, лікарку Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи затримали на хабарі, що складав 8 тисяч доларів. Вона систематично вимагала хабарі від учасників АТО/ООС за оформлення інвалідності. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах