Мрії здійснюються: наступного тижня в оселях львів'ян почне з'являтися гаряча вода

Мрії здійснюються: наступного тижня в оселях львів'ян почне з'являтися гаряча вода. Фото pexels.com(умовне).

Мрії здійснюються: наступного тижня в оселях львів'ян почне з'являтися гаряча вода. Фото pexels.com(умовне).

Події
17 червня 2021 11:25

З вівторка, 22 червня, споживачам «Львівтеплоенерго» і «Залізничнетеплоенерго» розпочнуть відновлювати подачу гарячої води у Львові. До кінця цього тижня ще триватиме ремонт виявлених під час гідравлічних випробувань пошкоджень і дефектів на теплових мережах.

«У результаті гідравлічних випробувань було виявлено 113 дефектів і 85 поривів на мережах. Зараз ще триває ліквідація виявлених пошкоджень на мережах як «Львівтеплоенерго», так і «Залізничнетеплоенерго». Нам необхідно ще тиждень, щоб завершити всі ремонтні роботи», – розповіла заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Щорічні гідравлічні випробування у Львові стартували 20 травня. Така перевірка мереж є підготовкою до опалювального сезону. Через значну кількість проривів на трубопроводах, мешканцям Залізничного району довелося помучитися без гарячої води довше, аніж до запланованого 3 червня. 

За словами Маруняк, цьогоріч під час гідравлічних випробувань вперше не призупиняли постачання гарячої води до лікарень. 

Гідравлічні випробування у Львові: як вижити без гарячої води

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах