Екосвідомі: біля Театру Лесі з'явилися незвичайні дерева

Екосвідомі: біля Театру Лесі з'явилися незвичайні дерева. Фото: Львівська міська рада.

Екосвідомі: біля Театру Лесі з'явилися незвичайні дерева. Фото: Львівська міська рада.

Події
20 червня 2021 09:05

Біля фасаду Театру Лесі Українки у Львові з'явилися нові кущі та дерева. Щоправда передували їм зелені дерев'яні конструкції з написами. Читайте найцікавіші новини Львова.

Нещодавно на вулиці Городоцькій у Львові біля головних входів в будівлю театру було розміщено еко-куточок. Цим проєктом колектив мав за мету долучитися до озеленення міста, а також продемонструвати, що екосвідомість - це, в першу чергу, про уважність кожного та кожної, а також про рішення, які впливають на довкілля

Проєкт було розділено на три частини. Спочатку впродовж тижня до паркану на тротуарі біля театру було прикріплено силуети дерев, зроблених шляхом ресайклінгу з використаних дерев’яних матеріалів, з написом "тут будуть справжні дерева". Далі було реалізовано висадку кущів вздовж фасаду театру. А після цього реалізовано короткий відео-сторітелінг про проєкт. 

Нагадаємо, що дуб на вулиці Франка, 157а – Енергетичній, 19 у Львові, якому вже понад 150 років, оголосили ботанічною пам'яткою природи місцевого значення. Відповідне рішення ухвалили депутати Львівської міськради.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах