Мрія твоєї бабці: львівські прикордонники затримали рідкісну "Волгу"

Мрія твоєї бабці: львівські прикордонники затримали рідкісну "Волгу". Фото: ДПСУ.

Мрія твоєї бабці: львівські прикордонники затримали рідкісну "Волгу". Фото: ДПСУ.

Події
24 червня 2021 15:06

У пункті пропуску «Шегині» львівські прикордонники затримали рідкісний автомобіль ГАЗ-21. На цій "Волзі" колекціонер із Польщі намагався повернутися на батьківщину. Втім, йому це не вдалося, оскільки у автомобіля був відсутній ідентифікаційний номер кузова. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як йдеться у повідомленні, на кордон на виїзд з України 25-річний громадянин Польщі прибув ввечері 23 червня. Він був за кермом ретроавтомобіля ГАЗ-21. Під час перевірки прикордонники виявили, що в ретро автівці відсутній ідентифікаційний номер кузова.

Таємниця розгадана: що означає наліпка «рибка» на автомобілях

Мрія твоєї бабці: львівські прикордонники затримали рідкісну "Волгу". Фото: ДПСУ. Мрія твоєї бабці: львівські прикордонники затримали рідкісну "Волгу". Фото: ДПСУ.

«Іноземець вибрав «Волгу» об’єктом колекціонування, але не подбав про перевірку та оформлення документів, необхідних для перетинання кордону автівкою. У результаті ретрофан не зміг виїхати до Польщі на автівці радянського автопрому української реєстрації, яка зійшла з конвеєра у 1961 році», – прокоментували у пресслужбі ДПСУ.

Прикордонники скерували у поліцію документи за ст. 290 ККУ (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу).

Нагадаємо, що «Волга» ГАЗ-21 — радянський легковий автомобіль, серійно виготовлявся на Горьківському автомобільному заводі (Росія) у 1956-1970 роках.

Нагадаємо, що на Львівщині виявили ексклюзивні "Жигулі" 1984 року.  Знайшли ВАЗ-2106 в ідеальному стані і з мінімальним пробігом в місті Стрий..

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах