Дивись під ноги: у Славському жінку вкусила змія

Дивись під ноги: у Славському жінку вкусила змія. Фото: s.245.ua (умовне)

Дивись під ноги: у Славському жінку вкусила змія. Фото: s.245.ua (умовне)

Події
02 липня 2021 09:22

На курорті на Львівщині жінку вкусила змія. Інцидент стався у четвер, 1 липня. Нещасну госпіталізували. Це вже 13 випадок укусу змії у Львівській області з початку 2021 року.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили у Департаменті цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, повідомлення про укус змії надзвичайники отримали 1 липня близько 13:30.

"У селищі Славсько Стрийського району місцеву мешканку 1967 року народження вкусила змія. Постраждалу у стані середнього ступеня важкості було госпіталізовано у Сколівську центральну районну лікарню", – йдеться у повідомленні.

Висмоктувати – зась: як уберегтися і що робити, якщо вкусила змія

Гадюки у Львові

Хоча найчастіше жертвами змій стають мешканці Сколівського і Турківського районів Львівської області, втім, львів'янам теж не варто розслаблятися. Для Львова отруйні змії також не є рідкістю. Нещодавно на території мікрорайону Рясне-2 знайшли аж трьох гадюк. Їх уже мертвими впізнав зоолог-серпентолог Тарас Гринчишин.

За його словами, є дві причини появи отруйних плазунів у Львові. По-перше, клімат стає сприятливішим – теплішим. По-друге, до цього призводить розорювання території дикої природи. Плазунів витискають із середовища їх звичного перебування, тому вони "пересиляються" у парки, сквери, на околиці міста.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах