У Львові стрімко зріс попит на IT-фахівців: скільки платять

У Львові стрімко зріс попит на IT-фахівців: кого шукають  і скільки платять. Фото: unsplash.com

У Львові стрімко зріс попит на IT-фахівців: кого шукають і скільки платять. Фото: unsplash.com

Події
08 липня 2021 13:37

У Львові суттєво збільшився попит на кваліфікованих IT-фахівців. Так, за два роки попит на IT-шників із досвідом роботи від п'яти років років зріс удвічі. Кого шукають і скільки платять інженерам у Львові.

Якщо в травні 2019 року на jobs.dou.ua для IT-спеціалістів було відкрито близько 600 вакансій, то в травні 2021 – 1200. Це 12% від усіх вакансій ринку, що на 13% більше, ніж два роки тому.

"Активність кандидатів і компаній також змінилася, особливо за останній рік. Якщо у квітні 2020 року, під час жорсткого карантину, на 1 вакансію відгукувалося десять фахівців, то зараз – один. Це говорить про те, що спеціалісти з досвідом частіше отримують пропозиції від компаній, ніж шукають роботу. Деякі кандидати можуть отримувати понад десять пропозицій на день", – розповів директор з рекрутингу GlobalLogic Юлія Шмуля.

За її словами, головний критерій вибору компанії для фахівців – її репутація. Цей пункт вважає важливим чверть IT-фахівців. Далі йдуть цікаві проєкти й можливість зростання – ці пункти відзначили по 20% розробників. Також інженеру важливо
отримувати своєчасний зворотний зв'язок, достатню увагу до досягнень і можливості для навчання. 

Нагадаємо, кому у Львові найважче знайти роботу

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах