Рідна кров: на Львівщині чоловік намагався зарізати старшого брата

На Львівщині чоловік намагався зарізати старшого брата. Фото: cdn (умовне)

На Львівщині чоловік намагався зарізати старшого брата. Фото: cdn (умовне)

Події
13 липня 2021 11:43

Під час конфлікту на Львівщині 36-річний чоловік вдарив ножем у груди свого старшого брата. Потерпілого госпіталізували до лікарні. Інцидент стався близько 3:00 12 липня. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, до правоохоронців надійшла інформація від медиків про пацієнта лікарні, у якого діагностували проникаючу рану грудної порожнини.

«Правоохоронці встановили особу госпіталізованого – 38-річного жителя одного з сіл району. Також проведеними заходами було встановлено, що тілесних ушкоджень чоловіку завдав його на два роки молодший брат, під час конфлікту, близько третьої години ночі», - йдеться в повідомленні поліції.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. За скоєне чоловіку загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Зловмисника затримали, досудове розслідування триває.

На Львівщині чоловік намагався зарізати старшого брата. Фото поліціїНа Львівщині чоловік намагався зарізати старшого брата. Фото поліції

Нагадаємо, під час конфлікту у Городку, що неподалік Львова, невідомий чоловік вдарив ножем у груди 23-річного хлопця. На щастя, правоохоронцям вдалось розшукати і затримати нападника.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах