На вихідних на Львівщині зникли четверо дітей

На вихідних на Львівщині зникли четверо дітей. Фото: поліція Львівщини

На вихідних на Львівщині зникли четверо дітей. Фото: поліція Львівщини

Події
19 липня 2021 16:15

На вихідних, 17-18 липня, у Львівській області зникли четверо дітей, наймолодшій із яких не було ще й трьох років. На щастя, усіх дітей знайдено, нині вони вже вдома. Правоохоронці закликали батьків більше спілкуватися з дітьми і не залишати малих без нагляду. 

Пішла до школи і не повернулась: що робити, якщо зникла дитина

Як йдеться у повідомленні поліції Львівщини, за два дні до поліції надійшло чотири повідомлення про зникнення дітей. Наймолодшій зниклій дитині було лише 2,5 роки, найстаршій – 11. У кожному випадку поліцейські провели з дітьми, а також батьками профілактичні бесіди.

"До поліції звернулася мешканка одного з сіл Львівського району з заявою про зникнення 2,5 річної онуки. За словами бабусі, вона на короткий час відволіклась, пораючись по господарству,  а в той час дівчинка зникла. До розшуків дитини були залучені співробітники відділу поліції №5 Львівського районного управління поліції, а також рятувальники, волонтери та небайдужі мешканці. Спільними зусиллями дівчинку розшукали за 5 кілометрів від дому", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, у Львові на одному з ринків загубився чотирирічний хлопчик, який перебував там разом з мамою. Дитину розшукав спецпризначенець поліції та передав матері. Ще один зниклий, одинадцятирічний хлопець, загубився у центрі Львова, де перебував разом з матір’ю.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах