Як покарали: Львовом їздив п'яний таксист із посвідченням покійника

У Львові судили п'яного водія таксі із посвідченням водія свого померлого батька. Фото (умовне): dilo.net.ua

У Львові судили п'яного водія таксі із посвідченням водія свого померлого батька. Фото (умовне): dilo.net.ua

Події
20 липня 2021 10:37

Львівський суд оштрафував водія таксі, який їздив п’яним за кермом із посвідченням водія свого померлого батька. Читайте новини Львова на VG Львів.

Вперше 47-річного Сергія Кузнєцова у нетверезому стані за кермом Dacia Sandero затримали 19 лютого. Тоді драгер показав майже 2 проміле алкоголю в його крові. В березні Шевченківський районний суд оштрафував його на 10,2 тисяч гривень і позбавив права керувати автомобілем на рік, пише zaxid.net.

Наступного разу постанову за нетверезе водіння на горе-водія склали 24 лютого. Тоді у його крові виявили 1,3 проміле алкоголю. Його знову оштрафували на 10,2 тисяч гривень.

Із підробленим посвідченням водія Сергія Кузнєцова зупинили нетверезим за кермом 15 квітня на перехресті вулиці Липинського – Бориса Тена. Патрульні спершу зупинили автомобіль Dacia Sandero через порушення водієм правил, а потім в його крові виявили 0,55 проміле алкоголю. Він показав патрульним посвідчення водія з переклеєною фотографією, видане на 82-річного чоловіка. Під час спілкування з патрульними водій дуже нервував і погрожував знищити документ, а згодом зізнався, що підробив посвідчення батька, який помер 12 років тому, аби працювати таксистом.

На судові засідання Сергій Кузнєцов не з’явився. Суддя визнав його винним у повторному керуванні автомобілем у нетверезому стані та оштрафував його на 34 тисячі гривень. Крім цього, його позбавили права керувати транспортом на три роки. Окрім цього, його зобов'язали сплатити 454 гривень судового збору. Водій ще може подати апеляцію.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах