Відео: у Львові п'яний водій заснув під час оформлення протоколу про ДТП

У Львові п'яний водій заснув під час оформлення протоколу про ДТП. Фото: tengrinews.kz (умовне)

У Львові п'яний водій заснув під час оформлення протоколу про ДТП. Фото: tengrinews.kz (умовне)

Події
26 липня 2021 15:40

Сьогодні, 26 липня, близько 11:00 на перехресті вулиць Мазепи-Тичини у Львові сталась ДТП. Винуватець інциденту перебував в стані алкогольного сп’яніння та заснув під час оформлення відповідних протоколів. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«В аварії зіштовхнулися автомобілі Hyundai Elantra та Volkswagen Transporter. 35-річний водій першого авто завершуючи поворот ліворуч, не встиг вивернути назад кермо», - йдеться в повідомленні патрульної поліції Львівщини.

У винуватця патрульні виявили ознаки сильного алкогольного сп'яніння. Перевірка на пристрої Drager це підтвердила – результат 3,35 проміле.

Під час оформлення двох протоколів, за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) та ст.124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП, а також постанови за відсутність посвідчення водія та страхового полісу, п’яний водій заснув. Автомобіль порушника забрав тверезий водій.

Нагадаємо, схожий випадок стався 13 травня цього року на вулиці Любінській у Львові. Тоді п’яний водій заснув за кермом свого автомобіля в той час, коли патрульні оформляючи на нього відповідний протокол за порушення.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах