Вкусила у передпліччя: на Львівщині на жінку напала змія

Вкусила у передпліччя: на Львівщині на жінку напала змія. Фото: aquarium-fish-home

Вкусила у передпліччя: на Львівщині на жінку напала змія. Фото: aquarium-fish-home

Події
04 серпня 2021 08:54

У Львівській області змія напала на жінку. Жертвою плазуна стала 60-річна селянка. Неприємний інцидент стався у вівторок, 3 серпня. Що робити, якщо вкусила змія.

Як повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, укус змії зафіксовано 3 серпня, близько 17:00.

У Турківську центральну районну лікарню у стані середнього ступеню важкості було госпіталізовано мешканку села Верхнє Гусине (Боринська територіальна громада) Самбірського району. Змія вкусила 60-річну жінку у праве передпліччя.

Зазначимо, що найчастіше жертвами змій стають мешканці Сколівщини та Турківщини. Втім, у інших містах і селах Львівщини таке теж трапляється. Навіть львів'янам не варто розслаблятися. Адже для Львова отруйні змії не є рідкістю. Нещодавно на території мікрорайону Рясне-2 знайшли аж трьох гадюк. Їх уже мертвими впізнав зоолог-серпентолог Тарас Гринчишин. За його словами, є дві причини появи отруйних плазунів у Львові. По-перше, клімат стає сприятливішим – теплішим. По-друге, до цього призводить розорювання території дикої природи. Плазунів витискають із середовища їх звичного перебування, тому вони "пересиляються" у парки, сквери, на околиці міста.

Нагадаємо, що у Східниці змія вкусила 9-річного хлопчика. Його госпіталізували в реанімацію у важкому стані.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах