Під час прогулянки у Львові на дитину впало дерево: як почувається

Під час прогулянки у Львові на дитину впало дерево: як почувається. Фото: Олександра Сладкова

Під час прогулянки у Львові на дитину впало дерево: як почувається. Фото: Олександра Сладкова

Події
04 серпня 2021 12:58

Лікарі розповіли про самопочуття семирічного хлопчика, на якого впало дерево у парку у Львові. Дитина постраждала під час прогулянки ще місяць тому. Лікарі діагностували проломані череп, щелепу та гомілку.

Після майже місяця перебування у лікарні хлопчика вже виписали додому. 

«Дитину у задовільному стані виписали 13 липня. На щастя, гострих наслідків від перенесення черепно-мозкової травми не було. Ми дали всі необхідні рекомендації, тож надалі він буде спостерігатися у невропатолога за місцем проживання», – розповів Tvoemisto.tv головний лікар міської дитячої лікарні Дмитро Квіт. 

За словами лікаря, хлопчик швидко одужав завдяки особливостям дитячого організму, оскільки у дорослому віці подібні травми протікають значно важче.

Нагадаємо, у Львові на вулиці Грабовського, 11 під час прогулянки у парковій зоні Цитаделі на семирічного хлопчика впала гілка від дерева. Дитину госпіталізували у важкому стані у міську дитячу клінічну лікарню. За цим фактом відкрите провадження за частиною 2 ст. 367 КК, а саме – службова недбалість. 

Додамо, що 1 серпня внаслідок падіння дерева у Стрийському парку у Львові загинули двоє молодих людей. Трагедія сталася під час грози, коли хопець та дівчина сиділи на лавці. Вони загинули миттєво. Тривають слідчі дії, однак у мерії впевнені – клен, що вбив молоду пару, не був аварійним.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах