Небезпечні ігри: у Львові маленька громадянка США ледь не задихнулась деталлю конструктора

У Львові маленька громадянка США ледь не задихнулась деталлю конструктора. Фото: baby.disney (умовне)

У Львові маленька громадянка США ледь не задихнулась деталлю конструктора. Фото: baby.disney (умовне)

Події
05 серпня 2021 15:44

У середу, 4 серпня, до львівської дитячої лікарні «ОХМАТДИТ» госпіталізували півторарічну громадянку США, яка проковтнула деталь конструктора. На щастя, небезпечна гра для дитини таки закінчилась хеппі ендом. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як розповіли в пресслужбі Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, в обідню пору медики отримали виклик на вулицю Героїв Майдану.

Батьки дівчинки помітили, що дитина під час гри почала раптово хрипіти та важко дихати. А біля неї лежали елементи конструктора старшої дитини.

«У дитини було неповне удушення деталлю конструктора. На щастя, частинка лего відійшла від дихальних шляхів та просунулась у стравохід. Дитину для подальшого спостереження лікарями госпіталізували до Львівської обласної дитячої клінічної лікарні ОХМАТДИТ», - йдеться в повідомленні.

Лікарі зазначають, що коли щось застряє в стравоході, це викликає певні симптоми: покашлювання, утруднене ковтання, слинотеча, біль у грудині, позиви на блювання та власне, саме блювання. Медики застерігають батьків, що у таких випадках у жодному разі не можна блювання викликати штучно, оскільки можна зробити тільки гірше. Також не можна діставати сторонні предмети пальцями, адже можна пошкодити гортань і голосові зв’язки. В таких ситуаціях рекомендують негайно телефонувати «103».

Нагадаємо, на Львівщині 7-річна дівчинка проковтнула деталь від сумки. На рентген-знімку у лікарні побачили металевий карабін, яким кріпилася ручка.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах