Кинув у пакет і втопив: як покарали чоловіка за вбивство кішок

Як покарали чоловіка за вбивство кішок. Фото: ukr.media (умовне)

Як покарали чоловіка за вбивство кішок. Фото: ukr.media (умовне)

Події
09 серпня 2021 13:58

Яворівський районний суд виніс вирок мешканцю села Гораєць, який вбив власних кішок. Чоловік помістив двох тварин разом із цеглиною у пакет, а тоді кинув у водойму. Його визнали винним у жорстокому поводженні з тваринами, однак звільнили від терміну у тюрмі. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Інцидент трапився ще 26 червня. Тоді 59-річний Іван Кузьмич впіймав двох своїх кішок, помістив їх у поліетиленовий пакет, кинув туди цеглину і зав’язав пакет мотузкою. Після цього чоловік викинув цей пакет у водойму неподалік свого села. Дві кішки, яких викинув Іван Кузьмич, загинули, пише Zaxid.net.

Правоохоронці звинуватили мешканця села Гораєць у жорстокому поводженні з тваринами і відкрили кримінальне провадження. 16 липня Кузьмич уклав угоду про визнання своєї винуватості із прокуроркою Христиною Горнецькою. А під час судового засідання у цій справі, яке відбулось 4 серпня, Іван Кузьмич визнав свою провину і заявив, що кається.

Суддя Людмила Білецька затвердила угоду Івана Кузьмича з прокурором, визнала його винним у жорстокому погоджені з тваринами та звільнила його від відповідальності, призначивши рік іспитового терміну. Протягом цього терміну він має періодично з’являтися в орган пробації та повідомляти про зміну місця проживання.

Нагадаємо, неподалік ринку «Галицьке перехрестя», що в Шевченківському районі Львова, невідомі отруїли собак. Дві тварини уже загинули.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах