Знай наших: львівська вчителька потрапила до топ 50 найкращих педагогів країни

Львівська вчителька увійшла до 50 найкращих педагогів країни. Фото: Лілія Телішевська/Facebook

Львівська вчителька увійшла до 50 найкращих педагогів країни. Фото: Лілія Телішевська/Facebook

Події
17 серпня 2021 13:27

Вчителька Лілія Телішевська, яка викладає українську мову та літературу у  Львівській середній загальноосвітній школі № 99, увійшла до півфіналу національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2021. Премія визначає найкращих вчителів нашої країни. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі Львівської міської ради, у цьому році до етапу «ТОП-50 найкращих вчителів за версією Global Teacher Prize Ukraine 2021» потрапили 57 вчителів. Кілька вчителів набрали однакову кількість балів на 50-те місце, тож до ТОП-50 ввійшло більше осіб.

До цього переліку увійшла і львівська вчителька української мови та літератури Лілія Телішевська. Жінка викладає у Львівській середній загальноосвітній школі № 99, що на вулиці Творчій, 1. За словами організаторів конкурсу, на уроках львівської педагогині присутній постійний інтерактив: тут використовують комп’ютерні мережі, соціальні сервіси, створюють веб-квести про Лесю Українку та проєкти про Франка, ходять слідами героїв роману «Перехресні стежки».

«Її учні — переможці Всеукраїнських олімпіад, обласних етапів різноманітних мовно літературних конкурсів, переможці обласного етапу конкурсу-захисту наукових робіт МАН. Учителька знаходить визнання і серед колег — вона переможниця конкурсу «Учитель Року», Всеукраїнського конкурсу «Вчитель-новатор», Всеукраїнського конкурсу iChampions та десятків інших», - йдеться в повідомленні.

Знай наших: львівська вчителька потрапила до топ 50 найкращих педагогів країни фото 1Знай наших: львівська вчителька потрапила до топ 50 найкращих педагогів країни фото 1

До слова, Global Teacher Prize Ukraine — це щорічна національна премія, місія якої — підкреслити важливість педагогів в Україні. Національну премію Global Teacher Prize Ukraine заснувала ГС «Освіторія» у 2017 році.

Нагадаємо, у 2020 році вчителька львівського ліцею Зоряна Тихойко потрапила до рейтингу найкращих педагогів країни.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах