Бив по голові і шиї: львів'янин напав на сусідку

Львів'янин напав на сусідку. Фото: 24tv.ua (умовне)

Львів'янин напав на сусідку. Фото: 24tv.ua (умовне)

Події
17 серпня 2021 15:11

Біля будинку на вулиці Петра Панча, що в Шевченківському районі Львова, 49-річний львів’янин напав на свою сусідку. Він бив 60-річну жінку руками по голові та шиї. Інцидент стався 16 серпня близько 22:10. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області, з заявою про вчинене правопорушення 16 серпня до правоохоронців звернулась 60-річна львів’янка.

«За словами заявниці, напередодні о 22.10 біля будинку на вулиці Петра Панча, де вона мешкає, на неї напав сусід та завдав їй кількох ударів руками по голові та шиї. Медики, до яких звернулась жінка, виявили у пацієнтки легкі тілесні ушкодження», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці попередньо встановили, що до вчинення злочину причетний 49-річний львів’янин, який мешкає у тому ж будинку, що і заявниця.

За фактом дізнавачі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України –  умисне легке тілесне ушкодження. За скоєне нападнику загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або до двохсото годин громадських робіт, або до року виправних робіт.

Проводять досудове розслідування, поліцейські встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо, львів’янин напав на голову ОСББ біля будинку і покусав його. Суд зобов'язав його виплатити постраждалому понад 102 тисячі гривень компенсації, а також провести 150 годин на громадських роботах.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах