Не хотіла інтиму: чоловіка, який вбив подругу у Бродівському замку і втопив її тіло, арештували

Не хотіла інтиму: чоловіка, який вбив подругу у Бродівському замку і втопив її тіло, арештували. Фото: unsplash.com (умовне)

Не хотіла інтиму: чоловіка, який вбив подругу у Бродівському замку і втопив її тіло, арештували. Фото: unsplash.com (умовне)

Події
17 серпня 2021 16:13

35-річного чоловіка, який задушив жінку у Бродівському замку, роздягнув і спалив її речі, а тіло втопив в озері, заарештували. Чоловік зізнався, що задушив 41-річну жінку, бо вона відмовилась вступати в інтимний зв'язок з ним.

Бродівський районний суд арештував на два місяці 35-річного місцевого жителя, який вбив свою знайому.

35-річного чоловіка, який задушив жінку у Бродівському замку, роздягнув і спалив її речі, а тіло втопив в озері, заарештували. Фото: поліція Львівщини35-річного чоловіка, який задушив жінку у Бродівському замку, роздягнув і спалив її речі, а тіло втопив в озері, заарештували. Фото: поліція Львівщини

Жорстоке вбивство сталося 7 серпня близько 16:00 на території Бродівського замку. 35-річний чоловік відпочивав зі знайомою біля озера, що біля замку, розпиваючи алкоголь. Опісля чоловік запропонував жінці зайнятись сексом, однак вона йому відмовила, через що вони посварилися. Під час конфлікту з жінкою бродівчанин схопив її за шию та задушив. Після цього він втопив тіло подруги в озері, а одяг спалив. 9 серпня мати вбитої жінки звернулася до поліції, повідомивши про її зникнення. Правоохоронці знайшли чоловіка, з яким вбита відпочивала біля озера. Він одразу зізнався у скоєному. Вбивця показав поліцейським місце злочину і розповів усі деталі вбивства. Після цього його затримали, пише Zaxid.net.

Бродівчанин та його адвокат клопотали про домашній арешт, оскільки чоловік має хронічне психічне захворювання. Втім суддя Анна Бунда вирішила задовольнити клопотання поліції і взяти вбивцю під варту на два місяці.

Нагадаємо, правоохоронці розшукують 48-річного львів’янина Ростислава Озарка, якого підозрюють у зґвалтуванні 33-річного чоловіка, також мешканця Львова.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах