Залишеного у львівському "Вікні життя" малюка всиновили

Залишеного у львівському "Вікні життя" малюка всиновили. Фото: unsplash.com.

Залишеного у львівському "Вікні життя" малюка всиновили. Фото: unsplash.com.

Події
02 вересня 2021 17:14

Малюка, якого у травні залишили у львівському "вікні життя", всиновили. Олександр-Юрій поїде до мами і тата уже за місяць. Про це розповів начальник служби у справах дітей департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Ростислав Тимків.

Малюка, якого у травні залишили у львівському "вікні життя", всиновили. Фото: Дитяча лікарня на Орлика. Львів/ФейсбукМалюка, якого у травні залишили у львівському "вікні життя", всиновили. Фото: Дитяча лікарня на Орлика. Львів/Фейсбук

“Рішення суду про усиновлення з’явилося на днях. Тобто уже через місяць батьки зможуть забрати хлопчика додому, зараз готуються усі відповідні документи. Процедура усиновлення була такою: перші два місяці ми не мали права дитину ставити на чергу на усиновлення, батьки мали право передумати і забрати дитину додому, далі перші кандидати були скеровані до суду, всі документи належно оформлені і все вийшло швидко. Можу сказати, що хлопчик поїде у хорошу львівську родину”, – розповів Еспресо.Захід Ростислав Тимків.
 
Нагадаємо, що 9 травня у львівському «Вікні життя» залишили немовля. На той момент йому було лише п'ять діб. Мама дитини залишила записку із вибаченням. На початку червня дитину охрестили. Малюк отримав ім’я Олександр-Юрій. А за кілька днів його передали у дитячий будинок.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах