Золота лихоманка: за ніч у Львові затримали кілька груп шукачів скарбів

За ніч у Львові затримали кілька груп шукачів скарбів. Фото: unsplash.com (ілюстративне)

За ніч у Львові затримали кілька груп шукачів скарбів. Фото: unsplash.com (ілюстративне)

Події
03 вересня 2021 16:25

Після виходу на Youtube відео екс-виконувача обов'язків керівника управління безпеки міста Андрія Білого про колишній Львівський автобусний завод, де мимохідь згадується про знайдете тут золото, місто Лева охопила золота лихоманка. У першу ж ніч після публікації на території колишнього заводу затримали одразу кілька груп скарбошукачів. Без золота... Знайшли собі лише проблеми. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Друзі, у вчорашньому відео колишній керівник виробництва згадував про те, як на території ЛАЗу знайшли золото, сьогодні вночі охорона спіймала декілька "шукачів скарбів". Всім, хто хоче лізти на територію підприємства, хочу зразу сказати, що на підприємстві працювало більше 10 тисяч людей, все золото вже знайшли до вас. І територія знаходиться під цілодобовою охороною», - написав екс-виконувач обов'язків керівника управління безпеки міста Андрій Білий.

Нагадаємо, у мерії прийняли надзвичайно важливе рішення для подальшого розвитку Львова. Так, виконавчий комітет міськради прийняв рішення «Про формування території Львівського автобусного заводу на вул. Стрийській, 45».

Відповідно до рішення виконавчого комітету, на території автобусного заводу дозволили розміщення винятково об’єктів виробничого та громадського призначення з науковими та освітніми функціями. Також офіційно встановили заборону на зміну призначення земельних ділянок та розміщення на них житлової забудови. Обов’язковою умовою є функціональне наповнення території, визначеної як «забудова, зорієнтована на розвиток міста як високотехнологічного інноваційного виробництва, наукоємних складових промисловості, поєднання освітньої та виробничої сфер, зокрема – розвитку машинобудування та автомобілебудування».

Майже зона відчуження: опубліковані фото і відео з кладовища львівських автобусів

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах