Новий скандал: блогерка з Львівщини порівняла українських воїнів зі зграєю собак

Новий скандал: блогерка з Львівщини порівняла українських воїнів зі зграєю собак.  Фото: unsplash.com

Новий скандал: блогерка з Львівщини порівняла українських воїнів зі зграєю собак. Фото: unsplash.com

Події
21 вересня 2021 09:51

Учениця Новояворівського ліцею Львівської області, виклавши у ТікТок відео зграї собак і підписавши його "Пішли воювати за Україну", втрапила у великий скандал. Ролик дівчини викликав неабияке невдоволення у мережі. Скандальні кадри одним із перших опублікував місцевий Telegram-канал "Типовий Новояворівськ".

Учениця Новояворівського ліцею Львівської області, виклавши у ТікТок відео зграї собак і підписавши його "Пішли воювати за Україну", втрапила у великий скандал. Фото: скріншот із відеоУчениця Новояворівського ліцею Львівської області, виклавши у ТікТок відео зграї собак і підписавши його "Пішли воювати за Україну", втрапила у великий скандал. Фото: скріншот із відео

За даними спільноти, дівчина навчається у дев'ятому класі ліцею у Новояворівську. Відео вона зняла з вікна будинку на вулиці Тараса Шевченка. На ньому – зграя собак і підпис "Пошли воевать за Украину" ("Пішли воювати за Україну").

Відео було зняте за тиждень до того, як розгорівся скандал.



Через шквал критики, адже, у країні вже не перший рік триває війна, гинуть молоді хлопці, школярці довелося зняти ще одне відео й просити вибачення. На ньому вона назвала своє ім'я, заявивши, що "ганьбить націю, батьків і себе".

"Мені, чесно, дуже соромно... Я не думала, що це так далеко зайде. Я не думала, що відео поширять у пабліці мого міста", – сказала дівчина, пообіцявши, що такого більше не повториться ніколи. 

Нагадаємо, що заступником директора ДБР у Львові став Анатолій Тарасюк, дочка якого назвала українців «бидлом».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах