Взялися за розум: львівські вчителі почали масово вакцинуватися

Взялися за розум: львівські вчителі почали масово вакцинуватися. Фото: Олександр Мазуренко

Взялися за розум: львівські вчителі почали масово вакцинуватися. Фото: Олександр Мазуренко

Події
27 вересня 2021 13:52

У Львові суттєво збільшилася кількість навчальних закладів, де вакциновано понад 80% працівників. Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко. 

За його словами, у місті з кожним днем збільшується кількість людей, які хворіють через коронавірус. Щодня до лікарні швидкої медичної допомоги додається від 10 до 50 нових хворих. У неділю, 26 вересня, до цієї лікарні потрапила 31 людина і жодна з них не була вакцинована. Загалом близько 98% людей, які нині у різних формах лікуються від коронавірусу, є невакцинованими.

"Що стосується "жовтої зони", то в більшій мірі нові правила стосувались закладів освіти. Ми прийняли рішення, що заклади освіти продовжують працювати, але там, де немає 80% вакцинованих вчителів, мають бути негативні ПЛР-тести, довідка про перенесення хвороби чи протипоказання до вакцинації. Станом на сьогодні близько 73% освітян є провакцинованими, майже 80 шкіл перетнули позначку у 80% вакцинованих працівників. За останній тиждень понад 1500 вчителів провакцинувались", – розповів Андрій Москаленко.

Перший заступник міського голови Львова також зазначив, що зараз всі школи Львова працюють в очному режимі. Якщо десь виявляють дитину чи вчителя з коронавірусом, то клас йде на самоізоляцію і переходить на дистанційну форму навчання.

Нагадаємо, що станом на 21 вересня лише близько десяти шкіл Львова мали понад 80% провакцинованих працівників і були готові продовжити навчання. 24 вересня спеціальні бригади розпочали перевірку львівських шкіл на достовірність інформації про вакцинацію працівників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах