Скандальчик: як покарають львівських тіктокерів за інсценування викрадення дівчини

Скандальчик: як покарають львівських тіктокерів за інсценування викрадення дівчини. Фото: скріншот із відеою

Скандальчик: як покарають львівських тіктокерів за інсценування викрадення дівчини. Фото: скріншот із відеою

Події
01 жовтня 2021 11:34

Львівських тіктокерів покарають за фальшиве викрадення дівчини. На чотирьох молодих людей, дівчину і трьох хлопців віком до 27 років, вже склали адмінпротоколи за статтею про дрібне хуліганство. Львів’янам загрожує штраф або громадські роботи. 

Скандал: у центрі Львова чоловік в одязі священника водив на повідку людину

Суперечливий ролик у Львові біля Оперного театру відзняли 23 вересня, згодом його опублікували на Tik-Tok-сторінці одного з учасників ролика Андрія Гавриліва. На відео видно, як двоє чоловіків у балаклавах підбігають до дівчини і силоміць заштовхують її у чорний Mercedes. Дівчина кричить і пручається. Після цього автомобіль швидко покинув місце події. 

@andriy.gavryliv

Викрали людину в центрі міста😨 ##львів

♬ оригінальний звук - andriy.gavryliv

Перехожі на допомогу не кинулися, однак один із них зателефонував у поліцію. У місті одразу ввели спецоперацію з перехоплення автомобіля, а патрульна поліція розпочала пошуки машини. Автомобіль виявили в центрі Львова орієнтовно за півгодини після дзвінка перехожого. Поліцейські встановили чотирьох осіб, які були в машині. Вони пояснили, що є блогерами і знімали відео для соцмереж. Таким чином інформація про викрадення людини не підтвердилась, пише Zaxid.net.

Один з акторів цього відео Остап Оскар розповів журналістам телеканалу «Україна», що вони з друзями не очікували, що зйомки спровокують виклик поліції. За словами блогера, вони мали на меті зняти соціальний ролик.

Чотирьом авторам відео загрожує або штраф 119 гривень, або виправні роботи до 60 годин, або адміністративний арешт на 15 діб. Остаточне покарання блогерам обере суд.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах