Вбивство бізнесмена у Великих Грибовичах: у поліції розповіли подробиці

Вбивство бізнесмена у Великих Грибовичах: у поліції розповіли подробиці. Фото поліції

Вбивство бізнесмена у Великих Грибовичах: у поліції розповіли подробиці. Фото поліції

Події
10 жовтня 2021 11:45

Внаслідок масової бійки, яка сталась ввечері 8 жовтня у селі Великі Грибовичі, загинув 47-річний місцевий бізнесмен. Ще одного чоловіка з травмами госпіталізували до лікарні. Правоохоронці вже затримали вбивцю, йому загрожує до 15 років в’язниці. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, близько 22:30 того дня на оперативну лінію 102 надійшов виклик від продавця місцевого магазину про закривавленого чоловіка, який зайшов до крамниці і попросив про допомогу.

Вбивство бізнесмена у Великих Грибовичах: у поліції розповіли подробиці. Фото поліціїВбивство бізнесмена у Великих Грибовичах: у поліції розповіли подробиці. Фото поліції

Цим постраждалим чоловіком виявився 53-річний місцевий мешканець. Медики діагностували у нього відкриту черепно-мозкову травму та проникаючі ножові поранення грудної клітини та шиї.

Неподалік магазину правоохоронці виявили тіло чоловіка без ознак життя. Загиблим виявився 47-річний житель Львівського району. Як встановили медики, причиною його смерті стали ножові поранення у ділянці живота та спини.

Поліцейські опитали мешканців, переглянули записи камер відеоспостереження та встановили, що тілесних ушкоджень пораненому та загиблому завдав їх 61-річний односельчанин під час конфлікту. Нападника уже затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Вбивство бізнесмена у Великих Грибовичах: у поліції розповіли подробиці. Фото поліціїВбивство бізнесмена у Великих Грибовичах: у поліції розповіли подробиці. Фото поліції

Вирішують питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.115 (умисне вбивство) та ч.2 ст.15, п.13 ч.2 ст.115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, інцидент стався близько 22:00 біля супермаркету «Рукавичка», де двоє місцевих мешканців розпивали алкогольні напої. До них підійшов інший чоловік, з яким вони почали сваритися і нібито його образили. Чоловік пішов геть, а згодом повернувся з двома іншими особами, після чого розпочалася масова бійка. У результаті був вбитий 47-річний місцевий підприємець Володимир Раїнчак. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах