Два мільйони євро за свободу: у Львові викрали студентку і шантажували її батька

У Львові 14 жовтня викрали 19-річну дівчину. Фото: depositphotos.com

У Львові 14 жовтня викрали 19-річну дівчину. Фото: depositphotos.com

Події
15 жовтня 2021 13:54

У Львові 14 жовтня викрали 19-річну дівчину. Злочинці вимагали у її батька 2 мільйони євро за звільнення дочки. Читайте новини Львова за сьогодні.

Близько 20:30 у поліцію надійшло повідомлення про викрадення людини. Жителя Червонограда заявив, що злодії викрали його 19-річну доньку у Львові і утримують у невідомому місці. Вони вимагали за звільнення дівчини два мільйони євро. Викрадачі погрожували батькові, що він більше ніколи не побачить свою доньку, якщо не передасть їм вказану суму.

Фото: поліціїФото: поліції

«Оперативники карного розшуку спільно з слідчими відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективами) встановили місце, де зловмисники утримували свою жертву — у квартирі одного з будинків на вулиці Городоцькій у Львові. Після цього поліцейські звільнили дівчину та затримали викрадачів», — повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Олександр Шляховський.

Фото: поліціїФото: поліції

Зловмисниками виявилися мешканцями Червонограда. Усіх трьох затримали. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Злочинцям загрожує позбавлення волі на строк до десяти років.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах