Стережись евакуатора: у Львові закрили перехрестя і заборонили паркуватися вздовж об’їзних доріг

Стережись евакуатора: у Львові закрили перехрестя і заборонили паркуватися вздовж об’їзних доріг. Фото: Роман Балук.

Стережись евакуатора: у Львові закрили перехрестя і заборонили паркуватися вздовж об’їзних доріг. Фото: Роман Балук.

Події
18 жовтня 2021 13:17

У зв'язку з закриттям на ремонт перехрестя вулиць Степана Бандери та Городоцької, у Львові заборонили паркуватися вздовж об’їзних доріг. Дотримання правил дорожнього руху контролюють інспектори з паркування та патрульна поліція. Тут цілодобово працює евакуатор.

Як розповів начальник управління транспорту Львівської міської ради Орест Олеськів, у зв’язку з реконструкцією вулиці Степана Бандери, для руху транспорту на місяць закрили перехрестя з вулицею Городоцькою на ділянці від вулиці Тобілевича до площі Кропивницького. На час робіт транспорт оминає закриту ділянку в напрямку до центру міста по Тобілевича – Федьковича, а в напрямку до Залізничного вокзалу – по Короткій.

Відтак, впродовж місяця паркування на Тобілевича – Федьковича – Кропивницького – Короткій ліквідовано. Дотримання правил дорожнього руху контролюють інспектори з паркування та патрульна поліція. 

«Закликаємо водіїв бути пильними, бо тут у посиленому режимі працюватиме патрульна поліція, інспектори з паркування, евакуатори», – зазначив Орест Олеськів.

У зв'язку з закриттям на ремонт перехрестя вулиць Степана Бандери та Городоцької, у Львові заборонили паркуватися вздовж об’їзних доріг.У зв'язку з закриттям на ремонт перехрестя вулиць Степана Бандери та Городоцької, у Львові заборонили паркуватися вздовж об’їзних доріг.

Мешканців та гостей міста просять вибачити за тимчасові незручності, а водіїв – не паркувати авто вздовж вказаних вулиць.

Нагадаємо, що з 14 жовтня перехрестя з вулицею Городоцькою на ділянці від Тобілевича до площі Кропивницького перекриють. У експрес-маршруті та трамваях №1,4 і 6 діятиме пересадковий квиток

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах