Для хворих із Covid-19: ще одна львівська лікарня розгортає ліжка

Ще одна лікарня у Львові розгортає ліжка для пацієнтів із коронавірусом. Фото: pravda.com

Ще одна лікарня у Львові розгортає ліжка для пацієнтів із коронавірусом. Фото: pravda.com

Події
20 жовтня 2021 17:09

Ще одна лікарня у Львові розгортає ліжка для пацієнтів із коронавірусом. Від 19 жовтня клінічна лікарня Львівської залізниці внесена до переліку ковідних лікарень. Читайте більше новин Львова.

Як повідомили у департаменті охорони здоров‘я Львівської облдержадміністрації, тут зможуть лікуватися до 100 пацієнтів із Covid-19. За словами директора департементу Ореста Чемериса, перелік таких лікарень на Львівщині щоразу збільшується через зростання кількості хворих.

 «Зараз заповненість лікарень становить 57,25%. У стаціонарі перебуває 2806 осіб. За добу в області захворіло 943 особи, з них госпіталізовано 261 пацієнт. До цих закладів від 19 жовтня долучається і клінічна лікарня Львівської залізниці. Ця лікарня має необхідне обладнання, щоб надавати допомогу хворим на коронавірус, адже активно долучалась до роботи під час весняної хвилі пандемії. Зараз тут планується розгорнути 100 ліжок», – повідомив Орест Чемерис.

Зараз клінічна лікарня на львівській залізниці формує бригади, які будуть опікуватись ковід-хворими.

Станом на 20 жовтня на Львівщині хворих на коронавірусну інфекцію приймають 24 лікарні.

Нагадаємо, за минулу добу у Львівській області померли 29 людей, у яких було лабораторно підтверджено коронавірус. Через ускладнення хвороби п'ятнадцятьом львів'янам ампутували ноги, трьом із них – минулого тижня.  

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах