Без мами залишилися троє дітей: від ускладнень коронавірусу померла 40-річна львів'янка

Від ускладнень коронавірусу померла 40-річна львів'янка. Фото ілюстративне: 24tv.ua

Від ускладнень коронавірусу померла 40-річна львів'янка. Фото ілюстративне: 24tv.ua

Події
20 жовтня 2021 18:01

У середу, 20 жовтня, у львівській лікарні від ускладнень коронавірусу померла 40-річна львів'янка, у якої є троє дітей. Вона не була вакцинована. Читайте новини Львова за сьогодні.

Як повідомила завідувачка відділення анестезіології та інтенсивної терапії Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Наталія Матолінець, лікарі понад дві доби боролися за її життя, кілька разів успішно реанімували, але врятувати пацієнтку не вдалося. Вона не була вакцинована і звернулася по допомогу до лікарів дуже пізно, повідомляє ZAXID.NET.

Жінку відразу госпіталізували в реанімаційне відділення, бо її стан був критичний. Її легені були уражені на 100%. Вона перебувала на апараті ШВЛ. Медики робили все можливе, аби врятувати маму діток, але, на жаль, їм не вдалося. Найменшій дитині жінки лише рік.

Фото: Клінічної лікарні швидкої медичної допомогиФото: Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги

За словами Наталії Матолінець, 40-річна жінка раніше відмовлялася від вакцинації. Її родина також була категорично проти щеплення.

Рідні хворої розповіли, що жінка була здоровою, жодного разу не лежала в лікарні, хіба під час пологів. Спершу хворобу сприйняли як грип, тому не відразу звернулися до лікарів. І не думали, що це може мати такі наслідки.

Нагадаємо, через ускладнення від коронавірусу п'ятнадцятьом львів'янам ампутували ноги, трьом із них – минулого тижня. Усі пацієнти були невакциновані.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах