Повний місяць у листопаді 2021: коли і чого краще не робити цього дня

Повний місяць у листопаді 2021: коли і чого краще не робити цього дня. Фото: znaj.ua (ілюстративне)

Повний місяць у листопаді 2021: коли і чого краще не робити цього дня. Фото: znaj.ua (ілюстративне)

Події
01 листопада 2021 16:25

У п’ятницю, 19 листопада, о 12:00 в Україні зійде повний Місяць. Ця трансформація може певною мірою впливати на самопочуття та бажання людей. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Повня пройде на 15-й місячний день і небесне тіло перебуватиме в Тельці. Таке положення символізує стабільність і може викликати бажання розслабитися й на деякий час зайти в зону комфорту.

Чого не варто робити у повний місяць:

  • Викидати чи віддавати особисті речі, а також щось позичати. Так ви можете втратити спокій.
  • Перепрацьовувати чи нервувати. Цього дня про себе можуть нагадати хронічні захворювання, тому важливо поставити в пріоритет здоров’я.
  • Конфліктувати. У цей день ви можете помітити надмірну емоційність у себе чи інших. Та не варто на це звертати увагу, краще врівноважити ситуацію.

Водночас, повня — це завжди про успішні починання. Тож у день, коли сходить повний Місяць, значно легше розкрити творчий потенціал. А справи чи завдання, які потребують креативного підходу, варто вирішувати саме цього дня. Крім того, цей день рекомендують присвятити емоційній стабільності – варто помедитувати, зайнятись йогою, прочитати книгу чи зайнятись іншими справами, які зможуть вас заспокоїти.

Нагадаємо, останній місяць осені відзначиться відносним затишшям у ретроградності планет. Так, ретроградними у листопаді будуть лише Нептун, який ще влітку почав зворотний рух, а також Уран. Який їхній вплив і що краще не робити у цей період – читайте за посиланням.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах