За все заплатиш: у Львові оштрафували Дарта Вейдера за порушення правил дорожнього руху

У Львові оштрафували Дарта Вейдера через порушення правил дорожнього руху. Фото: sb.by

У Львові оштрафували Дарта Вейдера через порушення правил дорожнього руху. Фото: sb.by

Події
04 листопада 2021 14:51

У Львові оштрафували Дарта Вейдера через порушення правил дорожнього руху. Галицький районний суд визнав винним 39-річного одесита, який змінив ім’я та прізвище у паспорті на честь героя «Зоряних війн» Дарта Вейдера. Читайте більше новин Львова за сьогодні.

У ніч на 12 серпня водія мотоцикла Ducati Multistrada 950 зупинили на перехресті вулиць Коперника та проспекту Свободи у центрі Львова за порушення правил руху. На двоколісному правоохоронці побачили номерний знак, який був закріплений у невстановленому для цього місці, пише zaxid.net.

За кермом мотоцикла був одесит Дарт Вейдер. Чоловік змінив своє ім’я та прізвище у паспорті, щоб називатись, як один з головних героїв американської кіноепопеї «Зоряні війни».

Суддя визнала водія винним у адмінправопорушенні та оштрафувала на 1,7 тисяч гривень.

У 2015 році Дарт Вейдер брав участь у місцевих виборах до Одеської міськради, як і ще 42 інших чоловіків та одна жінка, що спеціально змінили імена та прізвища у документах, щоб офіційно називатись Дартом Вейдером. Жоден із цих кандидатів не пройшов до міськради. У тому ж році чоловік також намагався стати мером Одеси, але безуспішно.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах