Покусав поліцейського: як покарали львів’янина за напад

Покусав поліцейського: як покарали львів’янина за напад. Фото: gazetahm.org (умовне)

Покусав поліцейського: як покарали львів’янина за напад. Фото: gazetahm.org (умовне)

Події
09 листопада 2021 11:28

Залізничний районний суд Львова розглянув справу чоловіка, який вкусив поліцейського в плече. За це він отримав понад два роки реального терміну у тюрмі. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як йдеться у вироку суду, інцидент стався 4 липня о 21:00 на вулиці Роксоляни у Львові. Тоді правоохоронців викликала мати Данила Карпова. На місці копи зрозуміли, що чоловік перебуває в нетверезому стані. Під час спілкування з патрульним Карпов почав грубо висловлюватись до нього і матюкатись. Коли поліцейські спробували затримати порушника, він вкусив одного з них у плече.

Постраждалий патрульний після інциденту пройшов експертизу, яка виявила у нього на плечі садно – це вважається легким тілесним ушкодженням. Таким чином Данила Карпова звинуватили в умисному нанесенні поліцейському побоїв, пише Zaxid.net.

У вівторок, 2 листопада, цю справу розглянула суддя Галина Пилип'юк. Під час засідання суду Данило Карпов визнав свою провину і заявив, що діяв під впливом алкоголю.

Суддя взяла до уваги щире каяття Данила Карпова. Окрім того, суд звернув увагу на те, що Карпов був судимий за крадіжку в лютому 2021 році і ще не до кінця відбув умовне покарання. Таким чином за напад на поліцейського чоловікові присудили 2 роки і 3 місяці тюрми.

Нагадаємо, схожий інцидент стався 9 січня цього року на вулиці Китайській у Львові. Тоді під час затриманні в квартирі 27-річний львів’янин вкусив поліцейського у стегно.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах