Що сталося: біля торгових центрів у Львові – натовпи

Біля торгових центрів у Львові – натовпи. Фото: varta1.com.ua

Біля торгових центрів у Львові – натовпи. Фото: varta1.com.ua

Події
10 листопада 2021 17:55

Зі семи торгових центрів у Львові евакуювали відвідувачів та працівників через анонімне повідомлення про замінування. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, 10 листопада близько 15:30 до поліції надійшов анонімний виклик про замінування відразу семи торгівельних центрів у Львові.

Йдеться про торгово-розважальні центри «Кінг Крос Леополіс», «Вікторія Гарденс», «Форум Львів», а також торгівельний комплекс «Спартак» та торгівельні центри «Скриня», «Вернісаж» та «Роксолана».

Біля торгових центрів у Львові – натовпи. Фото: varta1.com.uaБіля торгових центрів у Львові – натовпи. Фото: varta1.com.ua

На місцях працюють слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські.

Правоохоронці обстежують приміщення торгівельних центрів та прилеглі території, проводять евакуацію відвідувачів та персоналу. Також поліцейські встановлюють особу аноніма, який надав  повідомлення про замінування.

Доповнено: у поліції розповіли про вимоги аноніма.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах