Не розкочуй губу: поліція назвала вимоги аноніма, який «замінував» сім львівських торгових центрів

Не розкочуй губу: поліція назвала вимоги аноніма, який «замінував» сім львівських торгових центрів. Фото: varta1.com.ua

Не розкочуй губу: поліція назвала вимоги аноніма, який «замінував» сім львівських торгових центрів. Фото: varta1.com.ua

Події
11 листопада 2021 11:38

У поліції розповіли про вимоги аноніма, який у середу, 10 листопада, повідомив про масове замінування торгових центрів у Львові. З семи приміщень евакуювали більше семи з половиною тисяч відвідувачів і персоналу. Як виявилося «мінер» вимагав скасування маскового режиму. 

Як повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, повідомлення надійшло в СБУ та поліцію. 

Поліція назвала вимоги аноніма, який «замінував» сім львівських торгових центрів. Фото: varta1.com.uaПоліція назвала вимоги аноніма, який «замінував» сім львівських торгових центрів. Фото: varta1.com.ua

«Близько 15:20 на електронні адреси ГУ СБУ у Львівській області та ГУ Нацполіції у Львівській області надійшло анонімне повідомлення про замінування з вимогою відміни маскового режиму», – мовиться у повідомленні. 

Йдеться про торгово-розважальні центри «Кінг Крос Леополіс», «Вікторія Гарденс», «Форум Львів», а також торгівельний комплекс «Спартак» та торгівельні центри «Скриня», «Вернісаж» та «Роксолана».

Поліція назвала вимоги аноніма, який «замінував» сім львівських торгових центрів. Фото: lv.npu.gov.ua Поліція назвала вимоги аноніма, який «замінував» сім львівських торгових центрів. Фото: lv.npu.gov.ua

Втім, під час перевірок кінологами та вибухотехніками вибухівки за вказаними адресами не виявили. Заголом із приміщень було евакуйовано1937 працівників і 5640 відвідувачів. Поліцейські встановлюють особу зловмисника.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах