У Новому Роздолі охоронець коледжу знайшов немовля

У Новому Роздолі охоронець коледжу знайшов немовля

У Новому Роздолі охоронець коледжу знайшов немовля Фото: unsplash.com

Події
16 листопада 2021 15:40

У Новому Роздолі охоронець коленджу знайшов немовля. Інцидент стався у вівторок, 16 листопада. За словами чоловіка, новонароджену підкинули на сходи їдальні, дівчинка була загорнена у шарф. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як пише Zaxid.net, близько 10:30 охоронець політехнічного коледжу, що на вулиці Степана Бандери у Новому Роздолі, здійснюючи обхід території, помітив на сходах перед їдальнею невеликий згорток. Коли чоловік підійшов ближче, то побачив, що це не пакет зі сміттям, як він спершу подумав, а немовля. Охоронець одразу ж викликав швидку та поліцію. Дитину забрали у лікарню. 

Як повідомила заступниця головного лікаря Новороздільської міської лікарні Ольга Шелудько, дівчинка здорова, лише трохи переохолоджена.

«Вага дитина – 3150 г, зріст – 50 см. Дівчинку підкинули буквально через декілька годин після народження. Зараз вона у дитячому відділенні лікарні. У неї відібрали аналізи, результати будуть відомі завтра. Якщо вони будуть у нормі, то ми готуватимемо документи для передачі маленької у будинок дитини», – розповіла Ольга Шелудько. 

Нині правоохоронці встановляють особу матері дитини.

Читайте також:

У львівському «Вікні життя» залишили немовля

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах