У Львові затримали викрадача авто

У Львові затримали викрадача авто

У Львові затримали викрадача авто Фото: facebook.com/lvivpolice

Події
21 листопада 2021 12:25

У Львові чоловік протягом одного дня, 20 листопада, викрав два автомобілі. Зловмисник представлявся покупцем, сідав в авто аби «випробувати» його і тоді їхав геть. На щастя, правоохоронцям вдалось затримати крадія.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, перший випадок стався на вулиці Коломийській у Львові близько 14:00. Невідомий сказав потерпілій, що хоче придбати її автомобіль «Opel Astra». Тоді сів в транспортний засіб аби випробувати його і поїхав геть.

А вже через три години такий же випадок трапився на вулиці Пасічній у Львові. Там невідомий викрав автомобіль «Ford Focus».

В обох випадках у Львові та області ввели план «Перехоплення». Патрульні виявив перший автомобіль на виїзді з міста і дали водієві вказівку про зупинку, однак він її проігнорував. 

Правоохоронцям вдалося зупинити автомобіль в селі в Гамаліївка. За кермом перебував  27-річний мешканець Волинської області. На місце події викликали слідчих. Поліцейські встановили, що цей громадянин, ймовірно, причетний до викрадення і другого автомобіля.

У Львові затримали викрадача автоУ Львові затримали викрадача авто Фото: facebook.com/lvivpolice

Нагадаємо, правоохоронці затримали двох львів’ян, яких підозрюють у пограбуванні квартири в Золочівському районі. За скоєне чоловікам загрожує від 3 до 6 років в’язниці.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах