Мешканець Львівщини вистрибнув з вікна ковідної лікарні

Мешканець Львівщини вистрибнув з вікна ковідної лікарні

Мешканець Львівщини вистрибнув з вікна ковідної лікарні Фото: kypur.net (умовне)

Події
22 листопада 2021 13:12

З вікна Волинської обласної клінічної лікарні, що в селі Тарасове, викинувся 78-річний мешканець Львівщини. Від отриманих травм чоловік загинув. Летальний інцидент трапився 21 листопада близько 21:00.

Як повідомили в пресслужбі поліції Волинської області, чоловік вистрибнув із четвертого поверху медзакладу, в якому проходив лікування. Він загинув на місці.

Під час поверхневого огляду правоохоронці не виявили слідів насилля, тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу.

Речниця Нацполіції Волинської області Ольга Бузулук уточнила, що інцидент стався у стаціонарі Волинської обласної клінічної лікарні, де лікують хворих на коронавірус, в селі Тарасове. За її словами, чоловік вистрибнув з вікна четвертого поверху. Від отриманих травм при падінні з висоти нещасний загинув на місці, пише Суспільне.

Скільки саме часу 78-річний мешканець Львівщини перебував на лікуванні у медичному закладі і що його штовхнуло на такий вчинок – наразі невідомо.

Усі обставини загибелі встановлюють, вирішують питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст. 115 з приміткою «самогубство» Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Львові на території військової частини загинув 18-річний солдат строкової служби, який випав з вікна казарми.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах