Збив і протягнув кілька кілометрів: за смертельну ДТП у Львові водія маршрутки взяли під варту

Збив і протягнув кілька кілометрів: за смертельну ДТП у Львові водія маршрутки взяли під варту

Збив і протягнув кілька кілометрів: за смертельну ДТП у Львові водія маршрутки взяли під варту Фото: facebook.com/Поліція Львівської області

Події
22 листопада 2021 17:48

Галицький районний суд Львова обрав запобіжний захід водію приміського маршруту №138 Віктору Шебаршинову, який 20 листопада на пішохідному переході збив двох монахинь, одну з них на смерть, та втік. При цьому після ДТП тіло загиблої автобус протягнув кілька кілометрів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Суд підтримав клопотання прокурора та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці без права внесення застави.

Відомо, що 47-річний львів'янин Віктор Шебаршинов, який їхав за кермом маршрутки №138, раніше несудимий. На цьому маршруті працює водієм кілька років, раніше ДТП не скоював. У суді він просив не тримати його під вартою, бо має хвору маму.

Збив і протягнув кілька кілометрів: за смертельну ДТП у Львові водія маршрутки взяли під вартуЗбив і протягнув кілька кілометрів: за смертельну ДТП у Львові водія маршрутки взяли під варту Фото: facebook.com/Поліція Львівської області

Нагадаємо, що смертельна ДТП сталася в суботу, 20 листопада, у центрі Львова. Водій маршруту №138 при виїзді з вул. Дорошенка на просп. Свободи збив двох монахинь Латинського катедрального собору, які переходили дорогу на пішохідному переході. Від удару старшу жінку, віком 67 років, відкинуло на дорогу, вона залишилася жива. Після надання допомоги в лікарні її відпустили додому. Водій місця аварії втік. Другу монахиню – 47-річну Ольгу Дуплецу, автобус протягнув через півміста. Її тіло знайшли на кінцевій зупинці маршруту на вул. Джорджа Вашингтона.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах