Робота у Львові: яких фахівців шукають і на яку зарплату

Робота у Львові: яких фахівців шукають і на яку зарплату

Робота у Львові: яких фахівців шукають і на яку зарплату Фото: unsplash.com

Події
23 листопада 2021 12:50

Робота у Львові завжди знайдеться. За інформацією Львівського міського центру зайнятості, у місті Лева нині дуже потрібні продавці-консультанти, бухгалтери, касири, комерційні агенти.

Кого шукають працедавці і скільки платять, розповідає VG Львів.

Продавець-консультант

Товариство з обмеженою відповідальністю запрошує на постійну роботу у Залізничний район Львова продавця-консультанта. Основні обов’язки – продаж товарів з офісу в телефонному режимі та пошук нових клієнтів. 

Вимоги: обов'язкове знання англійської мови вище середнього рівня, вища освіта за спеціальністю «Менеджмент», досвід роботи від двох років.

Зарплата – 10000 гривень.

Касир

Компанія, яка займається обслуговуванням наземного транспорту, запрошує на постійну роботу у Личаківський район Львова касира квиткового.

Вимоги: впевнене користування комп'ютером, знання законодавства, що стосується діяльності касира, стресостійкість, комунікабельність. 

Зарплата – 14840 гривень.

Комерційний агент

Компанія, яка надає послуги у сфері авіаційних регулярних пасажирських перевезень, запрошує на постійну роботу агента комерційного. Основні обов’язки: консультування клієнтів по телефону з питань бронування та повернення авіаквитків, підбір оптимальних маршрутів, підтримка та вирішення питань під час скасування рейсів, затримок та проблем з квитками.

Вимоги: обов'язкове знання англійської мови не нижче upper intermediate (вище середнього), комунікабельність.

Зарплата – 10780 гривень.

Шліфувальник

Львівський завод у Сихівському районі Львова запрошує на постійну роботу шліфувальника для шліфування болтів, втулок, кілець. Робочий тиждень – п'ятиденний.

Вимоги такі: професійно-технічна освіта за спеціальністю, досвід роботи від трьох років, наявність 6 кваліфікаційного розряду і відсутність шкідливих звичок.

Зарплата – 10000 гривень. 

Головний бухгалтер

Львівський обласний центр, який веде свою діяльність у сфері спорту запрошує на постійну роботу головного бухгалтера. Робота у Личаківському районі міста.  Основні обов’язки: нарахування заробітної плати і здача фінансових звітів.

Вимоги: вища освіта за спеціальністю «економіка», досвід роботи від п'яти років, знання бюджетних програм.

Зарплата – 11500 гривень.

Додамо, що за додатковою інформацією щодо цих та інших вакансій слід звертатися у Львівський міський центр зайнятості. Телефон: (032) 245 79 86.

Читайте також: 

Зарплата – 50 тисяч: львівський бар шукає танцівницю зі знанням англійської мови

Львівська обладміністрація шукає заступника директора

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах