Труп у саморобному наметі: суд покарав ромів за вбивство дрогобичанина Романа Дідуха

Двоє ромів отримали вирок за вбивство та пограбування дрогобичанина Романа Дідуха

Двоє ромів отримали вирок за вбивство та пограбування дрогобичанина Романа Дідуха Фото: lv.npu.gov.ua

Події
26 листопада 2021 10:57

Двоє братів ромської національності отримали вирок за вбивство та пограбування 54-річного мешканця Дрогобича Романа Дідуха. Його тіло знайшли 11 березня у саморобному наметі на околиці Дрогобича.

Як повідомили у прокуратурі Львівщини, судовий розгляд у кримінальному провадженні щодо двох уродженців Закарпатської області завершено. Одного з них обвинувачували в умисному вбивстві, а його брата – у грабежі.

Вбивство сталося у березні 2021 року на околиці Дрогобича. У саморобному наметі троє ромів розпивали спиртні напої з 54-річним мешканцем Дрогобича. Між чоловіками раптово виник конфлікт через жінку в компанії, до якої Роман Дідух проявляв надмірну увагу. 41-річний чоловік накинувся на Романа і завдав йому численні удари молотком в область голови, від чого потерпілий помер на місці події.

Тоді 58-річний брат обвинуваченого, скориставшись ситуацією, викрав сумку потерпілого із мобільним телефоном.

Суд підтримав обґрунтовану позицію прокурора Дрогобицької окружної прокуратури, визнав обвинувачених винними та призначив покарання молодшому братові за умисне вбивство – 8 років позбавлення волі, старшому за грабіж – 4 роки позбавлення волі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах