Біля Львова автобус із людьми потрапив у масштабну ДТП (фото)

Біля Львова сталася масштабна ДТП за участі автобуса

Біля Львова сталася масштабна ДТП за участі автобуса Фото: t.me/lvivpatrolpolice

Події
01 грудня 2021 10:17

У вівторок, 30 листопада, на об’їзній дорозі Львова біля села Холодновідка сталася масштабна ДТП за участі автобуса. В аварії постраждали двоє людей.

«Через ДТП із потерпілими на дорозі Західний обхід міста Львова біля села Холодновідка ускладнений рух. Патрульні забезпечують реверсний роз’їзд», – повідомили у патрульній поліції Львівщини у Telegram-каналі.

Біля Львова сталася масштабна ДТП за участі автобусаБіля Львова сталася масштабна ДТП за участі автобуса Фото: t.me/lvivpatrolpolice

Як повідомили в ДСНС Львівщини, на автодорозі Київ – Чоп водій автомобіля Citroen зіткнувся з відбійником, а автобус Vanhul, сполученням «Мелітополь-Цізень», не впорався з керуванням та з'їхав в кювет.

Внаслідок ДТП постраждали 40-річний водій автомобіля Citroen та 47-річна пасажирка автобуса. Обох із травмами середнього ступеня важкості госпіталізували в 8-у клінічну лікарню Львова.

Біля Львова сталася масштабна ДТП за участі автобусаБіля Львова сталася масштабна ДТП за участі автобуса Фото: t.me/lvivpatrolpolice

Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту проводили роботи по деблокуванню водія з автомобіля Citroen.

Обставини події з’ясовують правоохоронні органи.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах